Preloader

Регистрација на Домени

Хостинг / Домени

Пронајди го идеалниот домен кој би сакал да го користиш за твојот иден сајт

Најдобрата солуција ја одбираш ти сам со пронаоѓање на домен кој тебе ти се допаѓа и ти прилега за твојот бизнис,блог,форум итн..

Домени Регистер Цена Обнова Цена Трансфер Цена Трајност
.com Топ мкд850 мкд800 мкд850 1 Година
.net мкд1000 мкд950 мкд1000 1 Година
.org мкд850 мкд950 мкд950 1 Година
.club Супер мкд500 мкд700 мкд700 1 Година
.info мкд600 мкд750 мкд750 1 Година
.biz мкд750 мкд750 мкд750 1 Година
.us мкд850 мкд850 мкд850 1 Година
.eu мкд900 мкд850 мкд900 1 Година
.tv мкд2300 мкд2300 мкд2300 1 Година
.ws мкд1000 мкд1100 мкд1100 1 Година
РЕГИСТРИРАЈ ДОМЕН ВЕДНАШ

Регистрирај Домен

Ние нудиме само комерцијални домени на светско ниво, моментално не хостираме македонски доменски наставки.

Контролен Панел

Контролен Панел

  • Промена на DNS сервери
  • Регистрација на повеќе домени
  • Интегрирана поддршка со тикети

Делта Хостинг располага со следниве функции

Редовна Наградба

Нашите администратори редовно вршат наградби на нашите сервери

Линукс Сервери

Делта Хостинг поседува сервери на најсигурната платформа тоа е Линукс.

Хеон Процесори

Нашите сервери се исклучиво на најдобрите Хеон процесори на Интел.

Статистика

Имаме преглед на сите сервери и нивната статистика, со цел да овозможиме најдобри услови.

SSD Простор

Нашите сервери се на SSD технологија, која е многу побрза од HDD.

Редовен бекап

Оваа опција е наменета само за веб хостинг пакетите, кои добиваат дневен бекап.

CloudLinux

Платформа на виртуелизација која овозможува сигурност и брзина на веб серверите.

Техничка Поддршка

Ние нудиме техничка поддршка преку телеграм, фејсбук, тикети, емаил.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали може да се промени името на доменот?

Откако ќе биде регистриран домен, повеќе нема да може да се изврши промена на истиот!

Зошто на годишно ниво?

Доменските наставки се регистрираат само на годишно ниво, тоа е закон и одлука од страна на ICANN.

Како да променам DNS сервери?

Панелот преку кој извршувате нарачка е истиот панел преку кој добивате можност за промена DNS сервери.

Колку време се чека за активација?

Активацијата на доменот трае од 24 до 48 часа во зависност од доменската наставка.

Колку домени можам да регистрирам?

Кај нас нема лимит колку домени може да поседува еден клиент, кај нас е неограничено.

Дали има можност да платам за повеќе години?

Секако постои можност вашиот домен да биде регистриран на повеќе од една година.

НАСКОРО!

support@dhostmk.com