Preloader

Сервери за Игри - Пакети

Хостинг / Сервери за игри

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ Е ДА ГО ОДБЕРЕШ ИДЕАЛНИОТ ПАКЕТ

Тука се прикажани најкупуваните пакети од серверите за игри, за останатите повеќе на https://pay.dhostmk.com

CS:GO
1700 МКДМесечно
 • 36 слотен
 • Tick64 сервер
 • 15-20мс латенција
 • Пристап до панел
 • DDOS Заштита
 • Гигабитен FDL сервер
 • Локација: Бугарија
CS16
1000 МКДМесечно
 • 32 слотен
 • 333 FPS сервер
 • 15-20мс латенција
 • Пристап до панел
 • DDOS Заштита
 • Гигабитен FDL сервер
 • Локација: Бугарија
SAMP
900 МКДМесечно
 • 100 слотен
 • Гратис вебхост
 • 15-20мс латенција
 • Пристап до панел
 • DDOS Заштита
 • Гигабитна конекција
 • Локација: Бугарија
MTA
1200 МКДМесечно
 • 100 слотен
 • Гратис вебхост
 • 15-20мс латенција
 • Пристап до панел
 • DDOS Заштита
 • Гигабитна конекција
 • Локација: Бугарија

ШТО ВИ СЛЕДУВА?

Покрај нарачката на сервер за игри, во цената се вклучени и следниве опции.

 • Дедицирана IP адреса
 • Избор на две локации
 • Сервер со гигабитна конекција
 • Во CS серверите следува и FastDLL
 • Сите модови се во нашиот панел
 • Панел со сите функции
 • Можност за промена на мод
 • Модовите ги имаат потребни плугини!
 • Сервери со ниска латенција
 • DDOS заштита вклучена во сите пакети
 • Поддршка преку тикет

Идеален Сервер за игри

Провери ги нашите пакети и одлучи се за оној кој мислиш дека ги исполнува твоите очекувани ресурси. Одбери помеѓу три локации Бугарија / Романија / Германија.

Целосна Контрола

Со секој купен сервер за игри, добивате пристап до панел преку кој имате целосна контрола.

Бесплатни Модови

Во сите CS 1.6 сервери се вклучени повеќе бесплатни модови средени од наша страна.

Гигабитен FastDLL

Со цел да се овозможи најбрз пристап на играчите до вашиот сервер

СЕРВЕРИ ВО ЕВРОПА

 • Можност за избор на две локаци, Германија/Бугарија/Романија
 • Пониска латенција и гигабитна конекција
 • Нудиме бесплатен панел за полесен пристап
 • Во сите пакети е влучена DDOS заштита
Делта Хостинг - Сервери за Игри
Контролен Панел

Гејмерски панел

 • Можност за промена на мод
 • Интегриран ФТП во панелот
 • Основни функции
 • Поддршка со тикети

Делта Хостинг располага со следниве функции

Редовна Надградба

Нашите администратори редовно вршат надградби на нашите сервери

Линукс Сервери

Делта Хостинг поседува сервери на најсигурната платформа тоа е Линукс.

Хеон Процесори

Нашите сервери се исклучиво на најдобрите Хеон процесори на Интел.

Статистика

Имаме преглед на сите сервери и нивната статистика, со цел да овозможиме најдобри услови.

SSD Простор

Нашите сервери се на SSD технологија, која е многу побрза од HDD.

Редовен бекап

Оваа опција е наменета само за веб хостинг пакетите, кои добиваат дневен бекап.

CloudLinux

Платформа на виртуелизација која овозможува сигурност и брзина на веб серверите.

Техничка Поддршка

Ние нудиме техничка поддршка преку телеграм, фејсбук, тикети, емаил.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали преку панелот можам да го променам името ?

Во панелот има функција да се пристапи до конфигурацијата на серверот за било која игра од листата!

Што се премиум ресурси?

Сите сервери за игри над 12 слота или 50 се премиум, тоа значи дека ресурсите кои ги користат се сопствени и не споделувани.

Дали можам да го променам пакетот?

Секогаш имате право да побарате промена на пакетот, истотака надградба од помал во поголем пакет.

Колку време се чека за активација?

Активација на премиум сервер се чека до 12часа, во зависност од вашата уплата.

Дали сообраќајот е ограничен?

Серверите за игри немаат ограничен сообраќај.

Дали нудите поддршка за местење?

Ваша обврска е раководењето на серверот, наше е да ви помогнеме со тоа што ние располагаме.

НАСКОРО!

support@dhostmk.com