Preloader

Виртуелни сервери - Пакети

Хостинг / Виртуелни сервери

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ Е ДА ГО ОДБЕРЕШ ИДЕАЛНИОТ ПАКЕТ

Тука се прикажани основните пакети од виртуелните сервери Бугарија/Германија, повеќе на https://pay.dhostmk.com

ВПС 1
800 МКДМесечно
 • 2GB RAM
 • 45GB SSD
 • 2 Процесори
 • DDOS Заштита
 • Centos,Ubuntu,Debian
 • Webmin
 • Локација: Германија
ВПС 2
1000 МКДМесечно
 • 3GB RAM
 • 60GB SSD
 • 3 Процесори
 • DDOS Заштита
 • Centos,Ubuntu,Debian
 • Webmin
 • Локација: Германија
ВПС 1
700 МКДМесечно
 • 2GB RAM
 • 20GB SSD
 • 1 Процесор
 • DDOS Заштита
 • Centos,Ubuntu,Debian
 • Webmin
 • Локација: Бугарија
ВПС 2
1300 МКДМесечно
 • 4GB RAM
 • 50GB SSD
 • 2 Процесори
 • DDOS Заштита
 • Centos,Ubuntu,Debian
 • Webmin
 • Локација: Бугарија

ШТО ВИ СЛЕДУВА?

Покрај нарачката на виртуелен сервер, во цената се вклучени и следниве опции.

 • Дедицирана IP адреса
 • Избор на две локации
 • Сервер со гигабитна конекција
 • Бесплатен RDNS на IP адресата
 • Бесплатна инсталација на Webmin
 • Целосен ROOT пристап
 • Избор на Линукс
 • Брзи DNS сервери!
 • Помош при инсталација
 • Бесплатна реинсталација
 • Сервер со ниска латенција
 • DDOS заштита вклучена во сите пакети
 • Поддршка преку тикет

Виртуелен Сервер

Одбери го пакетот кој е идеален за тебе, и започни веднаш со работа. Започни со сопствен виртуелен сервер веднаш!

Целосна Контрола

Со секој купен виртуелен сервер вие добивате ROOT пристап за целосна контрола.

Бесплатен Панел

Нудиме инсталација на бесплатен панел, станува збор за Webmin.

Повеќе верзии на Линукс

Можност за избор на оперативен линукс систем, Ubuntu,Debian,Centos

VPS ХОСТИНГ ВО ЕВРОПА

 • Можност за избор на две локаци, Германија/Бугарија
 • Пониска латенција и гигабитна конекција
 • Нудиме бесплатен панел за полесен пристап
 • Во сите пакети е влучена DDOS заштита
Делта Хостинг - VPS Хостинг
Контролен Панел

Оптимизиран панел

 • Можност за ресетирање на ROOT лозинка
 • Бесплатен RDNS по ваш избор
 • Промена на Линукс по ваше барање
 • Поддршка со тикети

Делта Хостинг располага со следниве функции

Редовна Надградба

Нашите администратори редовно вршат надградба на нашите сервери

Линукс Сервери

Делта Хостинг поседува сервери на најсигурната платформа тоа е Линукс.

Хеон Процесори

Нашите сервери се исклучиво на најдобрите Хеон процесори на Интел.

Статистика

Имаме преглед на сите сервери и нивната статистика, со цел да овозможиме најдобри услови.

SSD Простор

Нашите сервери се на SSD технологија, која е многу побрза од HDD.

Редовен бекап

Оваа опција е наменета само за веб хостинг пакетите, кои добиваат дневен бекап.

CloudLinux

Платформа на виртуелизација која овозможува сигурност и брзина на веб серверите.

Техничка Поддршка

Ние нудиме техничка поддршка преку телеграм, фејсбук, тикети, емаил.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали добивам роот пристап?

Во сите пакети е вклучен целосен пристап на виртуелниот сервер, секако добивате РООТ пристап!

Дали нудите миграција?

Доколку виртуелниот сервер се користи за веб страна, тогаш секако ви следува бесплатна миграција од наша страна.

Дали можам да го променам пакетот?

Секогаш имате право да побарате промена на пакетот, истотака надградба од помал во поголем пакет.

Колку време се чека за активација?

Виртуелниот сервер се снима по добиена уплата од ваша страна, активацијата се врши најдоцна до 24 часа.

Дали сообраќајот е ограничен?

Фер користење до 1.5 терабајти е дозволено во Германија, додека во Бугарија е до 2 терабајти.

Дали може да се купи уште една IP?

Цената на додатна IP адреса е 200 денари месечно, имате право до 4 додатни IP адреси.

НАСКОРО!

support@dhostmk.com