Preloader

Веб Хостинг - Пакети

Хостинг / Веб Хостинг

СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ Е ДА ГО ОДБЕРЕШ ИДЕАЛНИОТ ПАКЕТ

Промоција
Нема Промотивен пакет
 • Резервирано
 • Резервирано
 • Резервирано
 • Резервирано
 • Резервирано
 • Резервирано
 • Резервирано
Економичен
1800 МКДГодишно
 • 3GB Простор
 • 50GB Месечен сообраќај
 • Хостирање на 1 домен
 • Неограничен број на датабази
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Гратис SSL сертификат
 • SSD Технологија
Идеален
3200 МКДГодишно
 • 8GB Простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Хостирање на 8 домени
 • Неограничен број на датабази
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Гратис SSL сертификат
 • SSD Технологија
Бизнис
4500 МКДГодишно
 • 25GB Простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • Хостирање на 15 домени
 • Неограничен број на датабази
 • Неограничен број на е-маил адреси
 • Гратис SSL сертификат
 • SSD Технологија

ШТО ВИ СЛЕДУВА?

Покрај нарачката на веб хостинг пакет, во цената се вклучени и следниве опции.

 • cPanel со целосна контрола на веб сајтот
 • Бесплатна миграција на вашите веб
 • Сервер со гигабитна конекција
 • Бесплатна оптимизација за WordPress
 • Редовен бекап на вашиот веб сајт
 • Пристап до веб билдер со 340 темплејти
 • Активација бесплатна на Cloudflare
 • Брзи DNS сервери!
 • Избор на PHP верзија
 • Бесплатен SSL сертификат
 • Сервер со ниска латенција
 • DDOS заштита вклучена во сите пакети
 • Интегрирана поддршка со тикети

Идеален Веб Хостинг

Одбери го пакетот кој е идеален за тебе, и започни со креирање на твоја сопствена веб страна.

Целосна Контрола

Со секој веб хостинг пакет вие добивате целосна контрола на вашиот сајт преку користење на cPanel

WordPress Оптимизација

Нашите веб хостинг сервери се оптимизирани за WordPress, истотака нудиме и додатна поддршка за WordPress

Редовен Бекуп

Секој ден се врши резервна копија од вашиот сајт, со цел се заштити вашата страна од хакерски напади.

ВЕБ ХОСТИНГ ВО ЕВРОПА

 • Нашите веб сервери се лоцирани во Холандија со гигабитна конекција
 • Користење на SSD простор на сите веб хостинг пакети
 • Нудиме бесплатен сертификат за сите пакети
 • Во сите пакети е влучена DDOS заштита
Делта Хостинг - Веб Хостинг
Контролен Панел

Оптимизиран панел

 • Вклучен веб билдер со 345 темплејти
 • Можност за активација на Cloudflare
 • Инсталација со еден клик преку Softaculus
 • Можност за избор на PHP верзија

Делта Хостинг располага со следниве функции

Редовна Надградба

Нашите администратори редовно вршат надградба на нашите сервери

Линукс Сервери

Делта Хостинг поседува сервери на најсигурната платформа тоа е Линукс.

Хеон Процесори

Нашите сервери се исклучиво на најдобрите Хеон процесори на Интел.

Статистика

Имаме преглед на сите сервери и нивната статистика, со цел да овозможиме најдобри услови.

SSD Простор

Нашите сервери се на SSD технологија, која е многу побрза од HDD.

Редовен бекап

Оваа опција е наменета само за веб хостинг пакетите, кои добиваат дневен бекап.

CloudLinux

Платформа на виртуелизација која овозможува сигурност и брзина на веб серверите.

Техничка Поддршка

Ние нудиме техничка поддршка преку телеграм, фејсбук, тикети, емаил.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали ми е потребен домен?

При секоја инсталација потребен е домен, тоа значи дека потребно е да поседувате сопствен домен, доколку немате погледнете ги цените на домените!

Дали можам да користам домен од друго место?

Секако дека можете, од вас ќе биде потребно само да го подесите вашиот домен со нашите днс сервери.

Дали нудите поддршка за WordPress?

Нудиме поддршка за оптимизација на вашата WordPress страна. Преку панелот со еден клик може да се инсталира WordPress и тоа на лесен начин.

Колку време се чека за активација?

Откако ќе направите нарачка и извршите уплата, веднаш потоа се инсталира веб хостинг пакет и добивате пристап до cPanel.

Како тоа неограничен сообраќај?

Пакетите бизнис и идеален имаат неограничен сообраќај тоа значи фер користење на повеќе од 1 терабајт.

Дали нудите бесплатна миграција?

Наш приоритет е да ви извршиме миграција на сите ваши веб страни, без разлика колку се. Оваа услуга ви следува бесплатно.

НАСКОРО!

support@dhostmk.com