Preloader

За Нас - Делта Хостинг

Почетна / За Нас

Делта Хостинг

Ние сме првиот хостинг во Македонија кој почна со услуги од областа на гејмингот, започнавме под ново име во 2010 моментално сме најдобриот хостинг во областа за гејминг сервери.

Нашата мисија е да придонесеме хостинг во Македонија со најреални цени и нешто што кај нас не е достапно. Во последниве 10 години го докажуваме тоа.

Да напоменеме ние сме хостинг од 2007 година под називот МкдХост кој подоцна започна со нова цел и нова иднина, во 2010 година под името Делта Хостинг.

Делта Хостинг ви го нуди најдоброто решение кога станува збор за хостинг областа, ние нудиме реални цени, двојно повеќе перформанси од сите останати во Македонија.

Клиентите знаат зошто Делта Хостинг е нивниот избор

Запознајте го нашиот тим


Игор М.

Сопственик

Ивана И.

Систем Администратор

Живко К.

Систем Администратор

Катерина З.

Техничка Поддршка / Маркетинг

Наградби / Проверка

Нашите систем администратори секојдневно вршат проверка на серверите, со цел нашите сервери да бидат секогаш софтверски/хардверски спремни

Хостинг

Располагаме со сите услуги кои може да се хостираат, веб хостинг, домени, сервери за игри, виртуелни сервери и дедицирани по барање

Техничка Поддршка

Поддршката е на прво место во Делта Хостинг, пред се тука е нашиот тим да ви помогне. Ваше е само да се обратите до нас.

Делта Хостинг

Нашата Успешна Мисија

Од 2010 до денеска го докажуваме спротивното во Македонија, тоа се услуги за кои нудиме реална цена на пазарот. Прогласени за прв хостинг со најниски цени во Македонија.

Маркетинг

Редовно промовирање на пазарот и запознавање на новитети.

Тим

Професионален тим кој е тука секогаш работи напорно за вас.

Промоции

Следете не на социјалните мрежи за да бидете во тек со промоциите, кои ние ги креираме точно за вас.

Техничка Поддршка

Нудиме поддршка на повеќе начини, како на социјалните мрежи фејсбук, твитер, телеграм, па се до поддршка со тикети и е-маил.

Технологија

Напредно ја следиме технологијата што се нуди на хостинг пазарот, со цел секогаш да бидеме напредни и први во новитетите.

НАСКОРО!

support@dhostmk.com