Preloader

НАЈДОБАР ХОСТ

Нашата мисија е да создадеме иднина за вас! 8 години на пазарот нудиме хостинг со двојно повеќе перформанси и реална цена.

Повеќе

20% ПРОМО

Екслузивна Понуда

Сите веб хостинг пакети имаат 20% попуст на годишно ниво..

Сервери хостирани во Европа во најдобрите Дата Центри

Зошто Делта Хостинг?

Затоа што Делта Хостинг е единствен хостинг со реални цени на пазарот

Европски ДатаЦентар


 • Гигабитна конекција на сите сервери
 • Најнова клауд технологја
 • Моќна оптимизација за Веб Хостинг
 • Професионална Поддршка

Виртуелни Сервери


 • Можност за избор на две локации
 • Сервери со КВМ виртуелизација
 • Неограничен сообраќај на сите пакети
 • Професионална Поддршка
Повеќе Нарачај

Веб Хостинг


 • Идеален диск простор за вас
 • Сервери на Линукс платформа
 • Користење на cPanel
 • Бесплатен бекап на вашите податоци
Повеќе Нарачај
Веб Хостинг

Веб Хостинг во Европа

 • Нашите веб сервери се лоцирани во Холандија со гигабитна конекција
 • Користење на SSD простор на сите веб хостинг пакети
 • Нудиме бесплатен сертификат за сите пакети
 • Во сите пакети е влучена DDOS заштита

ВАШАТА ВЕБ СТРАНА ВО НАЈДОБРИОТ ДАТА ЦЕНТАР ВО ЕВРОПАБазирано на SSD технологија

Гарантирано најбрз пристап до вашите податоци.

Хенон/АМД Процесори

Нашите сервери користат исклучително Хенон/АМД процесори.

Неограничен Сообраќај

Ние нудиме фер користење на неограничен сообраќај.

Неограничени Датабази и ФТП Акаунти

Во сите пакети е вклучена оваа опција.

Сопствени Сервери во Европа

Ние поседуваме сопствени сервери лоцирани во Европа.

Миграција преку Терминал (SSH)

Единствен хостинг што може да изврши миграција на вашите страни.

Бесплатна оптимизација за WordPress

Ние нудиме бесплатно оптимизрање на WordPress.

Гратис cPanel во сите Веб хостинг пакети

Вклучен cPanel за најдобар пристап до вашата веб страна.


Редовна софтверска и хардверска надградба

Ние редовно вршиме проверка на нашите сервери и евентуална надградба на истите.

Многу е едноставно кога ви следува бесплатна миграција

Доколку се решите да се префрлите на Делта Хостинг, ние сме тука бесплатно да направиме миграција

Wordpress Оптимизација

Нашите веб хостинг сервери се оптимизирани за WordPress, истотака ние дополнително нудиме бесплатна оптимизација на вашата страна

Виртуелни Сервери

Ние нудиме виртуелни сервери во најдобрите дата центри во европа, нашите виртуелни сервери се во Германија и Бугарија

Домени

Ние сме официјален регистер на комерцијални домени, тоа значи дека кај нас можете да регистрирате светски домени.

Контролен Панел

Оптимизиран контролен панел

Во нашиот cPanel се инсталирани сите потребни алатки за контрола на вашиот сајт.

 • Интегрирана тикет поддршка
 • Можност за активација на Cloudflare
 • Инсталација со еден клик преку Softaculus
 • Можност за избор на PHP верзија
 • Вклучен веб билдер со 345 темплејти
 • Редовен бекап на вашиот веб сајт

Делта Хостинг ПОДДРШКА


Нашата поддршка е секогаш достапна преку социјалните мрежи, тикети, е-маил.

support@dhostmk.com


Контактирајте не

Тикети

Нашиот систем е 24/7/365 ваше е само да отворите тикет и да почекате нашите агенти да ви дадат одговор

Телеграм

Делта Хостинг истотака нуди поддршка преку телеграм, додадете не deltahostmk

Фејсбук Поддршка

Фејсбук поддршката е моментална тоа значи дека во моментот ако не добиете одговор, обратете се со тикет или е-маил.

Делта Хостинг располага со следниве функции

Редовна Надградба

Нашите администратори редовно вршат надградба на нашите сервери

Линукс Сервери

Делта Хостинг поседува сервери на најсигурната платформа тоа е Линукс.

Хеон/Амд Процесори

Нашите сервери се исклучиво базирани на најдобрите Хеон/Амд процесори.

Статистика

Имаме преглед на сите сервери и нивната статистика, со цел да овозможиме најдобри услови.

SSD Простор

Нашите сервери се на SSD технологија, која е многу побрза од HDD.

Редовен бекап

Оваа опција е наменета само за веб хостинг пакетите, кои добиваат дневен бекап.

CloudLinux

Платформа на виртуелизација која овозможува сигурност и брзина на веб серверите.

Техничка Поддршка

Ние нудиме техничка поддршка преку телеграм, фејсбук, тикети, емаил.

Што велат дел од клиентите за нас?


НАСКОРО

support@dhostmk.com